EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 19 Novembre 2016 09:02

Qui és més optimista?

Escrit per

El portal optimista de Catalunya va nèixer justament l'any 2011, l'any de la commemoració dels 800 anys de mercat a Balaguer. Amb una clara vocació d'oferir un servei innovador i de caire social s'ha anat consolidant. Però no ha estat gens fàcil. Hem tingut que passar per moments molt difícils ja que no disposem d'una estructura que pugui donar continuitat al projecte de la manera que voldriem nosaltres.A pesar que tenim una funció social no subsistim de subvencions ni d'ajudes econòmiques per part de l'administració pública. Però tenim la convicció i l'esperança que algun dia valoraran la feina feta (que no és poca)...

Actualment estem en una fase diferent. El nostre nom ja sona per alguns llocs, ens han entrevistat a alguna ràdio i hem assistit a actes com per exemple el de #periodismeoptimista, una taula rodona amb els principals diaris de Lleida  i esperem que els propers dies, mesos o anys poguem assistir a més esdeveniments. Amb el suport d'entitats com Salut Mental de Ponent iniciarem (no sabem encara quan) una proposta per fer un pas endavant cap a l'integració laboral de col·lectius amb risc d'exclusió, en especial el col·lectiu de persones amb malaltia mental.

Ho hem de reconèixer:tots estem exposats a tenir un problema de salut mental al llarg de la nostra vida, i aquestes persones tenim els mateixos drets que els demés.

Fa uns dies em van preguntar si El Mercal es fusionava amb el ja consolidat 7accents. Va ser bona pregunta, que ja me la van fer en l'època de l'AraPonent. Sembla ser que tenim moltes coses en comú...

Darrera modificació el Dissabte, 19 Novembre 2016 10:14
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER