EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 11 Desembre 2016 10:49

La màgia de l'optimisme

Escrit per

Tal com diuen alguns filòsofs i escriptors de l'era postcontemporanea, a la vida tot és possible.
El darrer en fer conèixer aquesta nova filosofia postconteporanea ha estat l'emprenedor i filantrop català, en Xavier Gabriel, conegut com a eminència del màrqueting i venda de loteria a la 'Bruixa d'or' de Sort traient un nou llibre titulat 'Res es impossible' amb la intenció de fer entendre a la gent a partir de frases poderoses, que totes les coses per molt difícils que puguin resultar són possibles a partir de les petites accions dels humans. 
No crec pas a priori, aquest senyor en busqui un benefici personal, sinó que ell a l'igual que moltes altres persones amb valors filàntropics pensa que moltes coses que passen al món podríem ser capaços evitar-les si tinguéssim un paper més actiu, i que incorporar noves formes d'actuar pugui influir en el creixement sostenible del planeta.
No m'estranyaria doncs que aquest senyor que ha publicat el llibre tingués altre cop molta més sort que qualsevol premi de loteries i la gent s'adonés que de l'esperança, de la lluita, se'n pot aconseguir coses meravelloses. 
L'optimisme té màgia i més de la que ens podem imaginar. Per tant hauríem de poder incorporar aquesta filosofia i reflexionar quines coses d'aquest món semblen impossibles; anotar-les en un paper i qüestionar-nos que podem fer nosaltres per canviar-les i actuar tant bé com poguem per conseguir qualsevol dels nostres propòsits.
La màgia de l'optimisme està al nostre abast!

Darrera modificació el Diumenge, 11 Desembre 2016 11:08
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER