EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 01 Març 2017 17:55

Sense límits

Escrit per

Diuen que si hi ha vida, sempre existeix una mort. El que fins ara ha estat una evidència alguns intel•lectuals a dia d'avui ja no hi estan d'acord, i segons asseguren es basen amb la ciència. José Luis Cordeiro, que va estudiar al Massachusetts Institute of Technology (MIT) a Cambridge, on es va llicenciar en Enginyeria Mecànica, assegura en una entrevista que “anem a curar l’envelliment” i no només això, sinó que també afirma que el procés es revertirà i “serem capaços de rejovenir”.

Segons explica aquest expert,la sida, ni el càncer, ni la fam. Res... En poc més de 30 anys, cap malaltia podrà acabar amb l'espècie humana perquè, segons ell assegura, "l'envelliment és una malaltia curable". Aquestes declaracions no són noves. Ja fa anys, Cordeiro va avisar que estem avançant a passos gegants en l'allargament de la vida.

Allargar la vida de les persones ha estat sempre un repte per la comunitat científica, i cada dia que passa és un dia a favor del nostre futur, ja que la investigació és constant i no té límits. Possiblement els nostres avis no ho podran veure però molts de nosaltres segur que sí.

L'allargament de la vida serviria per recuperar els anys que han perdut algunes persones que pateixen malalties cròniques fins ara incurables.
Crec que hem d'estar molt esperançats pel futur de l'espècie humana que està vivint una gran transformació els darrers anys. L’allargament de vida no hauria de ser un privilegi de pocs, sinó una oportunitat per tota l’humanitat. 

Darrera modificació el Dimecres, 01 Març 2017 18:27
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER