EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 12 Març 2017 14:43

Ser feliç… i punt!

Escrit per

A la gran majoria dels joves de la meva generació ens han insistit molt en la nostra infància i adolescència en aspectes com ara el fet de cursar una carrera, de tenir cotxe propi i tenir parella.
Cert que el fet de tenir coneixements acadèmics superiors et proporciona una cultura i fins ara ha obrit a molta gent les portes al treball. També és cert que el cotxe ens proporciona més autonomia. I el fet de tenir parella afavoreix positivament a una vida millor.
Però els desitjos dels pares respecte a els seus fills no ho són tot. Tenim realment el més important? Sabem el que és la plena felicitat i l'optimisme interior?
Tenir un títol d'estudis superiors no significa ser millor persona o més ben preparada que una altra persona que ha cursat els estudis bàsics o un cicle formatiu. Tampoc garanteix la felicitat. Al contrari, aquesta gent sol tenir més frustracions i problemes.
Actualment s'estan aplicant nous criteris a l'hora de seleccionar el personal de treball. Un dels criteris que es fa servir és que el futur treballador o treballadora sigui feliç, bona persona i optimista. Segons algunes estadístiques molta gent que està sobre titulada no es considera feliç ni optimista, i en canvi la gent amb menys estudis (primaris o obligatòris) ja fa temps que coneix la felicitat.
Crec que per fabricar més felicitat entre les noves generacions que venen hauríem de ser educats molt més en valors i fomentar valors com l’optimisme a les escoles, el respecte entre iguals i la creativitat entre la ciutadania. I no ho oblidem: tots hem vingut al món per aconseguir la felicitat.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER