EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 19 abril 2017 12:25

Bona fira Q!

Escrit per Josep Maria Castells. Director d'ElMercadal.cat
Balaguer ja prepara una edició més de la Fira Q per als dies 29, 30 d'abril i l'1 de maig. Enguany amb un dia més de fira atès a la festivitat del dilluns.
La nostra ciutat és sens dubte una ciutat atractiva on la indústria i comerç a part d'estar molt arrelat és certament d'una excel·lent qualitat. 'Fira Q', va ser una idea brillant del darrer govern i actualment s'estan veient els seus fruits amb un govern tripartit que ha sabut treure'n molt profit i inclús l'ha millorat en molts aspectes per la qual cosa es preveu que en aquesta nova edició, si acompanya el temps hi haurà un increment important de visitants.

Respecte la marca de 'Q' de qualitat crec que hauria de ser el distintiu definitiu per la ciutat de Balaguer. No només per la fira sinó per tots els àmbits (cultura, festes,oci...) D'aquesta forma s'aconseguiria recuperar econòmicament la ciutat i fer-la més atractiva en l'àmbit turístic. 

L'Ajuntament de Lleida ho ha sabut fer molt bé amb el sector de l'oci, amb 'Nits Q Lleida' que ha aconseguit la implicació dels professionals del lleure nocturn que durant les festes que es celebren el dissabte a la nit, hi ha eslògans que conviden a gaudir d'una festa cívica emmarcada en el consum responsable d'alcohol i seria una bona idea que s'implantés aquest model a Balaguer.
Els primers anys d'aquesta fira van ser difícils, ja que un canvi d'aquestes característiques en temps de crisis econòmica va ser certament arriscat. Crec que una fira multisectorial amb el distintiu Q és el que necessitava la ciutat, i l'equip de govern de l'Ajuntament de Balaguer ha sabut prendre una decisió encertada que crec que la majoria de ciutadans compartim. 

A hores d'ara la fira Q ja pot considerar-se una fira multisectorial. Després de la bona acollida que va tenir el certamen de l'any passat, l'Ajuntament de Balaguer ha decidit continuar apostant pel mateix format de fira, amb l'objectiu de promocionar els diferents sectors econòmics locals que la configuren. 

Podrem tenir el gust de visitar el Saló de l'habitatge i de la construcció, un espai per al comerç i serveis ( de moda i complements), amb desfilades de moda, un espai per al producte de proximitat amb productes com l'oli, el vi, l'embotit, el formatge, les cerveses, la mel...

Conciutadanes i conciutadans, espero que passeu una molt bona fira i gaudiu al màxim de la qualitat que té Balaguer! 

 
Darrera modificació el Dimecres, 19 abril 2017 13:12

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER