EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 19 Agost 2017 07:08

Tothom té el dret a dir Fora jihadistes de Catalunya!

Escrit per Plataforma Vigatana (PLVI)

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic , Josep Anglada, ha presentat aquest divendres a la tarda una denuncia contra el regidor d'ERC, Jaume Colomer, i el regidor de Vic per a Tots, Arnau Marti, per injuries i coaccions . 

El fets han ocorregut aquest matí a la plaça Major durant els 5 minuts de silenci per condemnar els atemptats d’ahir a Barcelona. Anglada que anava acompanyat de la seva dona i d’altres militants del partit, han mostrat uns cartells del seu partit Som Identitaris (SOMI) on s'hi llegia "Fora jihadistes de Catalunya" i el símbol de prohibició de mesquites. Ha estat en aquest moments quan els dos regidors de l’ajuntament de Vic s’han interposat davant d’Anglada amb una actitud xulesca i provocativa. El regidor Colomer li ha arrabassat aAnglada el seu cartell, i a continuació ha estat el regidor Martí qui ha fet el mateix a la seva dona.

Anglada nega rotundament que hagi agredit en cap moment el regidor Martí, tan sols s’ha limitat a apartar-lo per recollir del terra el cartell que el regidor Martí li havia pres a la dona d’Anglada”.   

Anglada que ha trobat intolerant “les injuries i coaccions que ha rebut per par dels dos regidors”, ha dit que “el que s’ha sentit agredit ha estat ell, primer per les empentes rebudes per Martí, i després pels cops que ha rebut per par del regidor Colomer”.

Finalment, el regidor de l’ajuntament de Vic ha dit que “en una democràcia tothom té la llibertat d’expressar lliurement la seva llibertat d’expressió malgrat que en alguns no els hi agradi”.       

Darrera modificació el Dissabte, 19 Agost 2017 07:13

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER