EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 26 Agost 2017 12:51

1 d’octubre: cap a la recta final

Escrit per Ivan Danko. Col·laborador periodístic

Cada dia està mes a prop el gran dia, l'1 d'octubre, on tots el catalans majors de 16 anys, podran votar si volen que Catalunya es converteixi en un país independent o seguir pertanyent a Espanya.

Els sectors més conservadors no volen que es faci el referèndum, però no podran frenar un moviment, que el que reclama es votar el futur de la societat catalana.

Cal recordar com Escòcia va votar en un referèndum i va decidir sobre el seu futur i el resultat va ser seguir al Regne Unit.

En el cas de Catalunya crec sense cap mena de dubte es farà el referèndum i guanyarà amb una amplia majoria, crec que passarà això, perquè molts catalans s'han cansat de sentir missatges negatius, per part del govern espanyol que es nega a dialogar amb el govern de Catalunya. El dia 1 d'octubre serà una jornada de votacions normal com va ser la consulta del 9 de novembre.

Resultado de imagen de dui independencia

Una vegada s'hagi constituït Catalunya com a nou país s'hauran de decidir moltes coses, com per exemple, quin tipus de república voldrem, quants idiomes oficials tindrà Catalunya, si volem o no exèrcit, si volem estar a l'OTAN, si volem estar dins o fora de la Unió Europea, si volem seguir amb l'Euro.

L'objectiu és ser un país referent a tota Europa, aconseguir ser la Dinamarca del sud d'Europa, Dinamarca un país petit considerat un dels millors del món en polítiques socials, i qualitat de vida dels seus ciutadans.

Catalans i catalanes toca decidir quedar-se en el "statu quo" o fer un país nou transparent i lliure de corrupció.

És hora d'exercir el dret a l'autodeterminació.

Darrera modificació el Dissabte, 26 Agost 2017 13:07

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER