EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 28 Octubre 2018 13:13

Agraïment a la ciutat de Lleida

Escrit per

Aquesta semana farà justament un any que vaig venir a Lleida capital. Tot i que sóc d’arrels balaguerines i m’estimo molt Balaguer i la comarca de La Noguera he de dir amb molt d’orgull  i el cor a la mà que estic molt satisfet i agraït dels recursos que existeixen aquí, en tots els sentits i que de vegades no es valoren prou. He de dir amb el cap ben alt que La Paeria i tots els seus regidors són grans persones sense excloure’n cap ni un. A hores d’ara em sento més lleidatà que balaguerí i per molts motius.

És d'admirar la gestió de l'Universitat de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs on he pogut participar en diferents ocasions en conferències i jornades sobre periodisme.

De Lleida cal destacar la professionalitat dels seus treballadors i funcionaris que només és una de les infinites virtuts que té la capital del Segrià. Els agents cívics, la guàrdia urbana, els bibliotecaris, els treballadors dels museus, l'Institut Municipal Salvador Seguí, les oficines d'atenció al ciutadà i l'oficina de turisme, els professionals del Centre de La Palma i la bona gestió dels locals d'oci nocturns desde que La Paeria ha posat en marxa les "Nits Q".

La capital té una biblioteca immensa on poder anar i que té funcionaris al servei de la ciutadania que desenvolupen la feina amb empatia i professionalitat com hauria de ser a tot arreu. Tenim una universitat de categoria, escoles d'adults que s'adapten a les necessitats de cada persona i també una sèrie d'entitats ja consolidades que presten serveis a persones que estan en risc d'exclusió entre elles Salut Mental Ponent i Aspid que estan a la disposició de tots els lleidatans i lleidatanes.

També tenim La Llotja que és la icona de la capital que cada any acull congressos i esdeveniments entre ells d'organitzacions de prestigi com ara la Jove Cambra Internacional de Lleida que cada any celebra els Premis Lleidatans on vaig ser present i vaig poder participar.

Pel que fa al sector sanitari tenim una cobertura molt àmplia i de qualitat tant pública com privada.

A més, tenim un comerç de qualitat que sap aportar solucions a mida amb valor afegit per la seva clientela i sempre amb un somriure. Tenim comerciants responsables, oberts, dinàmics i amb empatia.

L'Eix Comercial de Lleida i les festes que es celebren a la capital és el que més admiro perquè hi ha molt bon ambient tant els divendres i festius. A més tenim autobusos urbans híbrids que compleixen amb tots els paràmetres de qualitat i amb serveis per persones amb mobilitat reduïda.

Els lleidatans i lleidatanes de tota la vida que sou inconformistes i crítics amb les gestions que s'estan fent a Lleida heu de saber que sou uns privilegiats. A Balaguer no hi ha ni les mateixes oportunitats que a Lleida, ni tampoc polítics que estiguin a l'altura dels regidors i regidores que conformen La Paeria de Lleida

Darrera modificació el Diumenge, 28 Octubre 2018 16:27
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat
Més en aquesta categoria: « Balaguer com tu Parlem sobre educació »

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER