EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 20 Novembre 2018 11:24

Vull un Balaguer com tu! (1a part)

Escrit per

Ja no sóc independentista ni tampoc unionista. No sóc d'esquerres, de dretes ni tampoc de centre. Jo no em caso amb ningú i si algun dia ho faig serà per clara vocació de servir a la ciutat com ho he fet fins ara des de l'activisme local i per convicció que sóc una persona útil i capaç de representar bé al poble de la millor forma: amb respecte, optimisme, diàleg, honradesa i honestedat.

Com ja sabeu: abans hi creia però ara ja no. A hores d'ara simplement em considero una persona positiva i amb inquietuds polítiques des de fa molt de temps, i que s'estima la ciutat de Balaguer per sobre de tot.

He de reconèixer públicament que tinc bona relació amb una part de regidors de l'oposició de l'Ajuntament i en faig una crítica el més constructiva possible sobre la gestió de l'actual govern d'ERC i ARA SÍ, que ha estat pràcticament nul·la si la comparem amb altres gestions (durant la llarga etapa d'Aguilà com alcalde o la del actual cap d'oposició de l'Ajuntament, Josep Maria Roigé (PSC i PDECAT respectivament) que podrien tornar a governar si hi ha un gran pacte.

Crec que hauríem de prendre patró d'una institució amb el prestigi que té La Paeria de Lleida i del "angelrosisme" que ha governat molts anys a Lleida.

Si volem que Balaguer recuperi tot el pes que tenia haurem de tenir un govern obert , dialogant i transparent que la seva virtut sigui l'empatia i la vocació de servir a les persones amb un millor impacte digital i creant nous llocs de treball "útils" i amb futur.


A Balaguer li cal un govern capaç d'oferir serveis adaptats a les persones i a la diversitat, sempre amb un somriure i apostant sempre per les polítiques digitals i participatives.

A més, cal dotar de millors condicions i incentius pels treballadors i funcionaris que treballen per la ciutat, tot atenent a les necessitats de col·lectius vulnerables com ara persones amb discapacitat, el col·lectiu LGTBIQ+, les persones aturades, les dones, les persones sense recursos i també les sense sostre.

Balaguer no necessita un alcalde de despatx sinó un alcalde de carrer i de les persones.
Crec que sense aquest requisit que esmento no es pot ser alcalde. L'ambició i el carisma és fonamental per ser un bon líder i representar la ciutadania. No cal necessàriament que tingui ni carreres universitàries, ni màsters (que s'ha comprovat que a alguns polítics els hi regalaven).
A Balaguer li cal un govern a la finlandesa o a la canadenca com volen fer a Barcelona amb la candidatura de Daniel Vosseler (BCN COM TU) amb professionals al servei de les persones.
Ens cal un govern amb vocació i voluntat real de servir al poble, amb ganes de donar el màxim per la ciutat i amb voluntat de no estancar-se mai passi el que passi per complir el mandat que li donarà el poble. Però aquest canvi no podrà ser si la gent no s'uneix per una bona causa com és la que plantejo. Després d'una llarga i dilatada experiència com activista sociocultural i escriptor us anuncio que si tot va bé, faré un pas endavant i obriré un camí d'esperança per a mi i pels conciutadans i conciutadanes. De fet ja estic treballant per poder a mig termini publicar un primer llibre dedicat a Balaguer i la seva gent com també impulsar una plataforma cívica sense presses.
 

Colze a colze penso que l'Ajuntament de Balaguer pot arribar a corregir el greu rumb que ha pres la ciutat que està en una situació crítica. Per tant no descarto liderar o formar part d'una llista electoral amb possibilitats de guanyar unes eleccions amb quatre grans promeses: la de recuperar l'economia de la ciutat, de promoure l'orgull balaguerí, crear dos pàrquings al centre històric, fer un pla de creixement demogràfic i acabar amb la "política de despatx".

Aquest és només el primer article dels sis escrits que aniré publicant abans que arribi el canvi a Balaguer.

Darrera modificació el Dimarts, 20 Novembre 2018 11:29
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER