Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Globalleida estrena nous cursos formatius per emprenedors

Pont de Suert, Sort, Les Borges Blanques, Tàrrega, Torrefarrera i Lleida han ofert diferents temàtiques formatives a una cinquantena d’inscrits.

Al Ceeilleida aquest dijous ha tingut lloc l’última sessió dels Dijous Emprenedors: "Habilitats del Líder"  a càrrec Carme Fabregat.

A  la Sala de Plens del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, a Pont de Suert, també aquesta setmana s’ha impartit una càpsula sobre “La revolució digital i els nous models de negoci” a càrrec de  Jordi Puigdellivol, Sherpa.cat.

Les instal·lacions del Cei Pallars Sobirà de Sort s’han impartit dos càpsules  a càrrec de  Eduard Cristòbal, expert en màrqueting i professor de la Universitat de Lleida. Una de “Com fer arribar el meu producte al consumidor:  estratègies de distribució” i una altre de “Gestió del producte: aprendre a diferenciar el que tu vens i el que el teu client compra”.

El Cei Torrefarrera han ofert una càpsula a càrrec d’ Àngel Fulquet, expert en e-mail Màrqueting Digital, sobre la  “Gamificació: Introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea de negoci”.

Per altre banda, Marta Montserrat, assessora jurídica de COELL, ha impartit al Centre d'Empreses Innovadores de Les Borges Blanques, una càpsula formativa sobre la Gestió de la morositat a les empreses. I al Cei de Tàrrega, a càrrec de Marta Grañó ,  consultora i formadora en iniciativa emprenedora ha impartit el Taller de l’emprenedor –digital.

Dins la secció dels Dimarts Feiners, al Consell comarcal Solsona, s’ha impartit formació per a la millora personal i s’ha desenvolupat  el tema: “El procés de selecció, per a on començo?”

GLOBALleida,  en col·laboració amb els ens de promoció econòmica del territori, ofereix formació  a tots els municipis i consells comarcals que estiguin interessats, per tal de potenciar les  capacitats dels participants  i dotar-los dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials amb garanties d’èxit.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat