Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

El descobriment de la felicitat

La infelicitat i les notícies tràgiques, el morbo, una sèrie de desigualtats socials i econòmiques fan que la societat no funcioni, i que el sistema caduqui o es vagi perdent. Cap a on anem? Si realment volem ser feliços el que cal és creure amb la ciència, derrotar al Trump i pensaments impurs. 

Tots tenim pensaments negatius en algun moment, però quan arribem a un límit ens qüestionem el sentit de la vida. La vida és viure. I viure és felicitat i tots els valors positius que ens volien  i volen contagiar a l'escola. Caldria fer-nos una gran qüestió: el negativisme és el culpable de la degradació del sistema?

Nosaltres creiem que sí, i per això avui volem fer arribar a altes instàncies polítiques, les èlits i individus per a que avançin cap a un món millor, que no és una utopia ni difícil. La dificultat ens la posem nosaltres. Exemples de que ens la compliquem és la poca voluntat d'ajudar als qui ens envolten. La major corrupció del món són els diners, el treball i les persones. Però si algun dia les persones no treballen per diners i per amor a l'art, que passaria?

El nou sistema i solució complexa i factible que plantejem desde El Mercadal, i que promovem és el sistema semicapitalista. Semicapitalisme és una societat governada per les èlits però amb nombrosos compromisos socials, per la qual cosa podriem tenir un 80-90 % de la població vivint sense treballar i otorgar a la ciència el major poder, fins arribar al descobriment de la feliçitat que serà aviat amb un gran descobriment. I si avui podeu llegir La Contra de La Vanguardia, un gran mestre de la física us donarà la resposta d'una qüestió filosòfica.

SI T'HA AGRADAT L'ARTÍCLE COMPARTEIX-LO!

Usa el hastag #periodismeoptimista

i fes correr el rumor que no tot és tant difícil com ens volen fer veure. Només cal VOLUNTAT!

Darrera modificació el Dilluns, 10 Octubre 2016 18:59
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat
Tornar al principi