Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018
 • El proper dissabte dia 13 de febrer tindrà lloc la celebració del Carnestoltes a Balaguer
 • La festa té el punt de partida al final del Passeig de l'estació i l'arribada serà a la plaça Mercadal.
 • Balaguer viurà aquest cap de setmana la festa més boja de l’any:carnestoltes

  Balaguer viurà aquest cap de setmana la festa més boja de l’any:carnestoltes

  Publicat el

  Dimecres, 10 Febrer 2016

  Començarà la festa amb la concentració de totes les carrosses i les comparses, que enguany lluiran de manera especial ja que és l’edició amb més quantitat de grups nombrosos inscrits  que encapçalaran la gran rua juntament amb el grup de percussió balaguerí Bandelpal i tancarà la mateixa la carrossa del rei Carnestoltes que enguany es farà la rebuda a una reina d’allò més atrevit, la reina cabaretera!! I el seu seguici de xiques del món del cabaret.

  Aquesta carrossa, a l’igual que la festa nocturna, està coordinada per l’Associació del Jovent de Balaguer que per segon any consecutiu han esmerçat els seus esforços en involucrar al jovent de la ciutat.

  Per tal de promocionar la rua de la tarda s’han augmentat els imports de les subvencions així com també s’han fet dues modalitats en els premis de les carrosses, les escolars/ centre d’esplais.. i les dels grups alternatius.

  La festa començarà davant l’estació de trens amb la concentració de les carrosses i comparses a les 16.30 h per tal de donar inici a la rua a les 17 h, rua que acabarà al Mercadal amb la rebuda de la reina i lectura del discurs.

  Posteriorment, el grup d’animació Campi qui Pugui ens delectarà amb una fantàstica disco mòbil, la Disco Pinky per tal de fer ballar a grans i petits.

  Com a novetat, el grup de percussió Bandelpal faran una batucada en acabar l’espectacle i el grup de diables Bèsties Feréstegues de Balaguer ens faran un petit espectacle pirotècnic des de la Muralla com a fi de festa de la tarda.

  Ja per la nit, i avançant l’hora del ball cap a les 12 h tindrà lloc el gran ball de Carnestoltes a càrrec de l’Orquestra Gira-sol i el concurs de disfresses amb modalitat d’individual o parella i de grups amb importants premis.

  Acabarà la festa, el DJ Moncho que posarà a prova als més marxosos de la ciutat.

  Especificacions

  • Escrit per: EL MERCADAL
  • Balaguer viurà aquest cap de setmana la festa més boja de l’any:carnestoltes

  Share this product