Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Benvinguts de nou!

Publicat el

Divendres, 12 Febrer 2016

 

Després d’estar uns mesos absents el nostre diari ‘El Mercadal’ torna amb més força que mai. I torna per quedar-se. No ha estat un camí fàcil, però amb esforç i optimisme hem anat superant obstacles dia a dia. Tornem amb un disseny de pàgina web totalment innovador, agradable a la vista i molt intuïtiu on els lectors gaudiran d’un periodisme en clau optimista, pioners a Espanya. Però cal recalcar que som el periodisme optimista de Catalunya. La temàtica serà molt diversa, hi haurà notícies de proximitat sense oblidar la resta de Catalunya que tindrà un gran protagonisme.
Tornarem amb la mítica secció d’entrevistes, una de les seccions més ben valorades i comentades pels nostres estimats usuaris. Fins ara hem entrevistat a personatges il·lustres com Santiago Niño-Becerra, Laura FaJuani de Lucía, Carme Forcadell, Mercè TorrentalléLydia Rius, Quim Mandado, Màgic Arnau, Elisabet del Moral, Víctor Amela, Xavier Gabriel, i entre ells els balaguerins Josep Maria Roigé, Joan Maria Molins, Gregori Garcia, Núria Granyó, Sergio Casanova, Àlvar Llobet, la doctora MaiteUtgés, Mossèn Pujol, entre molts altres que és l'espai del portal que més resposta i bona rebuda ha tingut per part dels usuaris des de els inicis.

El Mercadal va sorgir l’any 2011 en plena crisi econòmica amb la idea d’informar, i ha estat en constant evolució.
Hem d’agrair especialment als mitjans de comunicació que ens han donat suport i en especial al programa Arucitys de 8TV, que ens va obrir les portes a tota Catalunya gràcies a la difusió de l'entrevista que vam fer a la periodista Laura Fa ,i els estarem sempre agraïts. També volem donar les gràcies a les institucions, comerços, entitats, personalitats, ciutadans, lectors i col·laboradors.
Els impulsors d’aquest portal esperem que aquesta nova etapa sigui molt fructífera i us agradi perquè ho fem de tot cor.

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product