Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018
 • El Cicle d’Hivern del Teatre de Balaguer aposta per dues propostes d’autors i directors de cinema, el clàssic Sòcrates i un musical familiar.
 • El Teatre de Balaguer està tenint molt èxit desde que es va innaugurar
 • Les obres de teatre d'aquest cicle d'hivern són d'alta qualitat
 • Entre elles hi ha la proposta del director Àlex Rigola adaptant i dirigint un guió de la pel·lícula de Woody Allen “Marits i mullers
 • 'Els veins de dalt' arriben al teatre de Balaguer

  Publicat el

  Dilluns, 25 Gener 2016
  La proposta del director Àlex Rigola adaptant i dirigint un guió de la pel·lícula de Woody Allen “Marits i mullers”, reflexiona sobre la complexitat de l’ésser humà mitjançant els conflictes de diferents relacions de parella fent-ne un retrat “cru i obscè” a través de l’humor. Abans d’arribar a Balaguer el 31 de gener, “Marits i mullers” s’ha vist, amb molt bones crítiques, en la versió espanyola al Teatro La Abadía de Madrid, fent-hi temporada durant 2 anys i en la versió catalana a la Villarroel de Barcelona durant tota aquesta temporada. 
   
  La comèdia de Cesc Gay “Els veïns de dalt” és la seva primera incursió al teatre, però l’autor i realitzador porta dues dècades explorant a trossos la quotidianitat més íntima en el cinema: amb pel•lícules com ” a la ciutat” i “una pistola en cada mano”. L’obra “Els veïns de dalt” té el segell singular de la companyia T de Teatre amb la interpretació de Pere Arquillué, Àgata Roca, Jordi Rico i Carme Pla. Aquesta comèdia es podrà veure al Teatre Municipal de Balaguer el 14 de febrer. 
   
  La tercera de les propostes professionals per al cicle d’hivern és ben diferent a les dues primeres. El clàssic “Sócrates”, amb el judici i la mort a un ciutadà, dirigida per Mario Gas i interpretada, entre d’altres, per Josep M. Pou i Carles Canut. “Sócrates” es veurà a Balaguer el 13 de març. 
   
   
  Altres propostes que tindran lloc durant aquest cicle d’hivern al Teatre Municipal de Balaguer estan organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat de Balaguer. Destaquen dues obres de teatre amb finalitats benèfiques: “Isop” del grup Teatre de Talión i “toc, toc” de la Sucrera de Menàrguens, el 2n festival flamenc i una conferència de sobre les plantes prohibides que curen de Josep Pàmies.

  Especificacions

  • Escrit per: EL MERCADAL

  Share this product