Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018
L'ona i el tururú

L'ona i el tururú

Publicat el

Divendres, 12 Febrer 2016

Una historieta infantil creada per Yolanda Blasco amb la col·laboració de Sara com a coautora, entre les dos han creat una nova visió de les malalties infantils.

La seva autora principal Yolanda; a començat l’any 2016 amb un somni fet realitat, crear una historia que tracta el càncer infantil amb molta cura,per fer-lo més entenedor i proper als més petits de casa nostra; escrit en dos tipus de text diferents de lectura, en el mateix conte, per una banda escrit amb una lletra de pal clara i amb un llenguatge fàcil per als més petits (3 a 5 anys), i un altra amb lletra lligada i text original de l’historia per als infants més grans ( a partir de 6 anys). Amb dibuixos estrets d’un concurs de il·lustracions on ha participat gent d’arreu, també i amb la mateixa il·lusió els dibuixos dels primers petits que van sentir el conte per primer cop i d’on a sorgit les primeres aventures d’aquesta nena; L’Ona i en Tururú.

Una obra d’art creada desinteressadament per als que pateixen aquesta malaltia, i lluiten dia a dia, i puguin així ser una mica més feliços.Una proposta solidaria per només 6€, on ajudarem a les famílies que conviuen amb la malaltia infantil. El podeu trobar be a la pàgina del Facebook de Ona Solidaria on les seves creadores facilitaran l’accés al mateix, i ara també a la Llibreria Punt del Llibre de Lleida i Parking Vilella.

Tenen previst entre altres actuacions una presentació per al dimecres 6 d’Abril a la Biblioteca pública de Lleida amb venta i firma de llibres, estan preparant un concert i activitats conjuntes amb altres col·laboradors per obtenir d'aquesta manera més beneficis que aniran íntegrament als petits malalts, tant a la Fundació Afanoc de Lleida com a Aupa de Granada entre altres.

Especificacions

  • Escrit per: Sara Millas

Share this product