Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

L’Associació Alba i l'Ajuntament de Tàrrega impulsen una campanya de recollida de taps de plàstic i llaunes

Publicat el

Dimecres, 18 Setembre 2013

L’Associació Alba i la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Tàrrega impulsaran plegades a partir de la setmana vinent dues campanyes de recollida de taps de plàstic i llaunes respectivament. Amb aquesta iniciativa, l'Associació Alba preveu donar feina a un grup de persones del seu Centre Ocupacional, les quals seran les encarregades de passar pels punts de recollida a buidar els contenidors, triar les llaunes, aixafar-les i preparar-les per al reciclatge. Al mateix temps també es confia que els ingressos obtinguts ajudin a finançar activitats de lleure per als infants de l’Escola Alba com equinoteràpia o sortides a l’entorn.

 

De moment els punts de recollida són les escoles de primària, l'Ajuntament, l'Oficina d'Escolarització, l’Oficina d'Acció Social, el Centre d'Entitats, el Centre de Formació La Solana, el Casal de Gent Gran, la Biblioteca Central Comarcal i els centres de l'Associació Alba.

 

La iniciativa també té un component mediambiental ja que contribuirà a reciclar i reaprofitar els residus. L'Associació Alba també difondrà la campanya en el marc de la 14a Fira del Medi Ambient de Tàrrega, els dies 5 i 6 d’octubre, per donar-la a conèixer entre la població i convidar tothom a participar-hi durant els propers mesos.

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product