Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Avui de 13:00 a 14:00 hores , aturada de treballadors de Catalunya Caixa

Publicat el

Dimarts, 17 Setembre 2013

 

Els treballadors protesten per les condicions de la propietat -el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) té la majoria del capital- que imposen el marc legal de la reforma laboral, cosa que suposa 20 dies d'indemnització per any treballat i un màxim de 12 mesos.Els sindicats han convocat aturades parcials per dimarts i dijous d'aquesta setmana t i mantindran les mobilitzacions mentre es negocia l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afecta 2.453 treballadors de la plantilla i implica el tancament de totes les oficines de fora de Catalunya.

 

 

#NoEROCatalunyaCaixa

 

 
 
 
 

 COMUNICAT

L’aturada del passat divendres va ser un èxit de participació i una mostra de fermesa i de solidaritat que la representació sindical us volem agrair sincerament. Les dades que tenim són d’un significatiu descens de les operacions del 95% respecte a una jornada normal i del tancament d’oficines quasi bé absolut. Un èxit, en la línia de les anteriors actuacions com les concentracions i la gran manifestació de fa dues setmanes.

 

El missatge a la direcció va ser inqüestionable. Farien bé en escoltar la veu de la plantilla, clara i inequívoca. No permetrem que ens maltractin, volem senzillament que el FROB ens apliqui unes condicions homologables a les que ha aplicat altres entitats de la seva propietat.

Tanmateix, hem d’incidir que encara no hem aconseguit res, que hem de seguir lluitant i que l’èxit només depèn de la nostra perseverança.

Demà dimarts fem una nova aturada de 13:00 a 14:00 i hem d’aconseguir que torni a ser massiva i que se’n faci ressò com més gent millor. En això ens poden ajudar les xarxes social i volem aconseguir que #NoEROCatalunyaCaixa sigui Trending Topic a Twitter. Hem de buscar camins alternatius per fer visible el nostre conflicte, i ser tendència a tot l’estat espanyol també és una forma.

 

Tots els que tingueu compte de twitter heu de participar i convidar als vostres seguidors a fer-ho, publicant missatges entre les 13:05 i 13:20 del dimarts dia 17, utilitzant el hastag
#NoEROCatalunyaCaixa

Cal fer missatges i fer retweets dels missatges que rebem. No val fer un tweet només amb el hastag, cal posar un missatge, com més original i reivindicatiu millor. Podeu afegir el @CXinfo @CXclients o els contactes de premsa o altres interessants que tingueu. L’objectiu és que els tweets creixin com més ràpid possible, en el menor temps possible.

 

Font:Comissions Obreres

 

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product