Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Nou lema de la capital de la Segarra :“Cervera terra de foc i passió”

Publicat el

Dijous, 19 Setembre 2013

El procés participatiu per escollir l’eslògan turístic de la ciutat de Cervera ha finalitzat amb un acte públic, dijous 19 de setembre a la Sala de Plens de la Paeria, de recompte dels vots emesos a les cinc propostes presentades.


La proposta guanyadora ha estat “Cervera, terra de foc i passió”, amb un total de 96 vots. La segona proposta “Cervera embruixa” ha obtingut 37 vots; la tercera “Cervera, es veu i es viu”, 33; mentre que “Cervera apassionant” i “Univers Cervera” han obtingut 1 vot cadascuna.

 

Hi ha hagut un total de 349 vots emesos, dels quals 168 eren vàlids. La resta (181) corresponien a persones no empadronades a Cervera o a menors de 16 anys; per tant, no complien amb els requisits de participació.

Un total de 291 vots s’han emès via telemàtica, a través de la web municipal www.cerverapaeria.cat; mentre que a les quatre urnes distribuïdes a la Paeria, la biblioteca, el CAT i el Museu s’han dipositat 58 vots.

 

El recompte dels vots ha anat a càrrec del paer en cap, Ramon Royes, i la regidora de Turisme, Elvira Costa.

 

La proposta guanyadora “Cervera, terra de foc i passió” la va presentar, amb el pseudònim “Sikarra”,  el jove cerverí Josep M. Beà i Bernaus, que s’endurà un premi de 750 euros.

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product