Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

El diari català nascut a Balaguer

Publicat el

Dilluns, 16 Setembre 2013

Som #PuntCAT , som un diari amb voluntat de cooperar amb tots i cadascún que conforma la societat. Les institucions amb nosaltres hi trobaran recolzament i difusió, però el que mai farem és estar al servei de cap partit. Perquè pensem que una nova forma de fer periodisme està per venir.

Si bé és cert que cada dia queden menys diaris de paper o se'n venen menys ,el que és certament ilusionant de dir, és que el nostre país ha posat el vot a l'urna sense cap referèndum. Ha demanat un canvi radical en el model periodístic. Els diaris digitals i portals multicontinguts com el nostre, formen part de l'emprenedoria social. 

Som la primera organització sense ànim de lucre que es dedica exclusivament a l'emprenedoria social, concretament el periodisme del futur. Ens agrada comunicar, i ho fem de forma transparent, sense excloure cap col·lectiu o grup. Les inquietuds que pugui tenir un ciutadà són canalitzades de la mateixa manera en l'apartat d'opinió. Finalment, a l'editorial, passem comptes amb els usuaris per explicar-los com va el procés de transparència. Ho farem almenys, un cop al mes. Esperem que sigui del vostre interés saber com marxa aquest projecte.

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product