Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Èxit als actes de Cervera en motiu de la setmana cultural prèvia a la Festa Major

Publicat el

Dilluns, 16 Setembre 2013

La Nit del Teatre Viu obre la Isagoge

Més de 80 actors i actrius de Cervera van actuar divendres 13 de setembre, al Gran Teatre de la Passió, en la 5a edició de la Nit del Teatre Viu, que va arribar a aplegar més de 700 persones en el moment de la vetllada amb més públic.

De les 21 a les 3 hores es van anar succeint un gran nombre de representacions, totes protagonitzades per actors amateurs de la ciutat.

La Nit del Teatre Viu es duu a terme gràcies a més d’un centenar de persones voluntàries: actors, actrius, directors i personal tècnic de l’esdeveniment.

 

 

Lectura de poemes d’autors de Cervera

Alumnes de l’Aula de Llengua i altres persones voluntàries, provinents de 10 nacionalitats diferents, van llegir 10 poemes d’autors locals en un acte que va tenir lloc a la plaça Santa Anna, dissabte 14 de setembre al matí.

Els textos que es van recitar són dels poetes Isabel Solsona, Jaume Ferran, Emili Rabell, Joan Ramon Marbà Alaman, Assumpta Portí Sala, Josep Solsona, M. Isabel Valverde, Rosa Fabregat, Ramon Turull i Carles Cepero.

L’acte va cloure amb una audició d’alumnes del Conservatori de Música de Cervera.

 

 

Presentació de dos nous elements festius infantils

Dissabte 14 de setembre va tenir lloc, a la sala Francesc Buireu, la presentació de dos nous elements festius infantils de Cervera: el conjunt del Timbaler petit i la Senyera petita de la Ciutat.

L’acte, organitzat per l'Agrupació Seny Major, també va incloure la xerrada "El salt, el cop i el ball", a càrrec de Marc Galí, president de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya.

 

 

Espectacle poètic “El poble” de Miquel Martí i Pol

Dos actors, de Teatre Essela, van interpretar una lectura de poemes dramatitzada d’“El poble”, de Miquel Martí i Pol, que es va acompanyar amb un maridatge de vins del Celler Cercavins de Verdú. L’espectacle va tenir lloc dissabte 14 de setembre, al Paranimf de la Universitat.

 

 

Trobada de puntaires

Més de 250 puntaires, provinents de 50 associacions de tot Catalunya, van omplir els patis de la Universitat en motiu de la 22a Trobada de puntaires Ciutat de Cervera.

La trobada va tenir lloc diumenge 15 de setembre, de 10 a 13 hores.

 

 

10è aniversari de la Colla infantil dels Diables de Cervera Carranquers

Una de les commemoracions que se celebra a la ciutat l’any 2013 és el desè aniversari de la Colla infantil dels Diables de Cervera Carranquers. Per aquest motiu, diumenge 15 de setembre, van organitzar una trobada de colles de diables infantils, que va incloure una cercavila amb foc de la plaça Universitat a la plaça Major.

Hi van participar els Diablons i Diablones d’ESEJEP de l’Hospitalet, la Colla Infantil dels diables de Piera, els Diables Canyafocs infantils de Canyelles, la Colla Infantil del Diables de Cervera - Carranquers i la Tarasca de Cervera.

 

 

 

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product