Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Homenatgen a una balaguerina que avui ha fet 100 anys

Publicat el

Dilluns, 23 Setembre 2013

L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, acompanyat de la regidora de Serveis a les Persones, Rosana Montané, ha participat aquest dilluns en l’homenatge a Maria Vidal Ibánez, una àvia de la residència Sant Domènec de Balaguer que avui ha fet 100 anys. Amb motiu del seu aniversari, el centre geriàtric li ha organitzat una festa, en la qual també hi ha participat la vicepresidenta primera del Consell Comarcal de la Noguera, Maria Antònia Pubill, i el director dels serveis territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Joan Ramon Saura. 

Vidal, que va néixer a Barcelona avui fa cent anys, va treballar durant anys venent dolços, patates fregides i castanyes al mercat de Balaguer. Des de fa uns anys viu a la residència Sant Domènec.

Després dels obsequis per part de las autoritats i del president de l’associació Residència Geriàtrica Sant Domènec, Jaume Camarasa, l’agrupació de cant coral de la Gent Gran de la Noguera ha ofert un concert a la centenària. La festa s’ha acabat amb un refrigeri per tots els assistents.

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product