Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Mollerussa dedica a una plaça a Àngel Bonvehí que va destacar per la seva tasca de promoció del futbol

Publicat el

Diumenge, 22 Setembre 2013

Mollerussa compta des d’avui amb una plaça dedicada a la figura d’Àngel Bonvehí Navés, que va destacar per la seva tascar a favor de la promoció del futbol a la ciutat. D’aquesta manera, l’Ajuntament acompleix l’acord al que es va arribar per Ple el passat mes de febrer per designar aquest espai de la ciutat amb el nom d’aquest veí de Mollerussa que va dedicar molts esforços de manera altruista al Club Futbol Joventut de Mollerussa tant com a jugador com a entrenador, directiu o col•laborador, com així ho ha posat de manifest en l’acte de descobriment de la placa l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, que ha agraït la feina feta per Bonvehí a benefici no només de l’esport sinó també de la ciutat.

La proposta va arribar al Ple acompanyada d’una relació de prop de 700 signatures demanant aquest reconeixement i que encapçalava un altre veí de Mollerussa, Josep Maria Franci, qui també ha lloat la figura de Bonvehí, després de les paraules d’una de les nétes de l’homenatjat, la qual ha parlat en nom de la família. També s’ha adreçat al públic un dels pupils a qui va entrenar Bonvehí als anys 80, Llorenç Bonet, que ha explicat la seva vessant més humana i com va marcar a una generació de mollerussencs com a entrenador i també com a persona.

La plaça a la que dóna nom Àngel Bonvehí Navés està situada entre l’avinguda del Canal i el passeig Beethoven, un lloc triat de manera especial per la família ja que va ser aquí on va començar la passió pel futbol d’aquest veí de Mollerussa.

També en aquest mateix Ple es va aprovar designar la plaça que hi ha al davant del Cementiri i el Tanatori Municipal amb el nom d’Isidre Sala Torres, que fou regidor de l’Ajuntament de Mollerussa entre els anys 1964 i 1975 i qui va tenir com a prioritats la remodelació del cementiri i la creació del parc municipal, entre altres actuacions. L’acte de designació d’aquest espai tindrà lloc el proper diumenge dia 6 d’octubre a les 12 del migdia.

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product