Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

El proper octubre nèix Revista Mirall, de Joan Solé

Publicat el

Divendres, 06 Setembre 2013

Ara i sempre, el ciutadans han estat el motor del canvi històric. Persones anònimes d’arreu del món han estat protagonistes indiscutibles dels moviments que han fet progressar les societats. No obstant això, ens trobem en un moment en el qual l’alta política amenaça l’estat del benestar, i on el corporativisme està empetitint el mapa comunicatiu i deixant sense veu aquells que més la necessiten.. 

Per això ens cal el teu ajut. 

Revista Mirall és un nou projecte periodístic que neix amb la voluntat de servir a la societat catalana. Proposem un nou periodisme on els continguts no els marqui l’agenda oficial, sinó les preocupacions a peu de carrer. On les histories anònimes siguin sinònim d’actualitat. On l’escrutini polític sigui una constant. On la cultura hi jugui un paper destacat. I on Catalunya pugui reflectir les seves aspiracions i desitjos més profunds. 

El teu suport serà la clau per aconseguir-ho. 

El projecte per fer possible la Revista Mirall neix del periodista català Joan Solé, veí de Les Corts i aferrissat defensor d'un periodisme proper al lector. Solé ha format part de la redacció de El Punt Avui i RAC1 i actualment és col·laborador de La Torre de Barcelona i director i fundador de l’Intocabledigital.cat. Ja tenim un important equip de redactors per aquest projecte, però encara precisem allò més important: tu. 

Col·labora-hi! 

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product